22 December 2015

Negroni Bianco

Negroni Bianco er en variant af den traditionelle mørkerøde Negroni, der består af gin, sød vermouth og Campari. Hvis du har fået den lidt for mange gange som velkomst drink, kan du, når du står for gæstebuddet, servere denne friske udgave. Den er cool, venlig, indbydende og ikke for stærk: en ideel aperitif med en bitter drejning.


6 cl Cocchi Americano
3 cl Gin
1,5 cl Dolin Blanc vermouth
4  stænk grapefruit bitters

Bland ingredienserne i et mixerglas med is, si over i et rocksglas med frisk is, garner med en pæn stor appelsintwist. 

Opskriften her kan varieres efter behag. Den mest anvendte foreskriver lige dele af de tre første ingredienser, andre foretrækker en ratio, der siger 2:1:1 i gins favør. Hyg dig en aften med at prøve dig frem.
Under alle omstændigheder får du en dejlig buket af smagsoplevelser fra de to krydrede og tørre vermouthtyper, den ene italiensk, den anden fransk.

Kilde: Frit efter Joe Campanale fra L'Apicio, New York.

No comments:

Post a Comment